Puldiauto Rx8 PRO. Model

225.00 sis. KM

Tere huviline! 

Olete kindlasti näinud reklaami, “Nii lõbus, et Isa tahab ka! “. Vabandame aga selline Isa pole küll kahjuks, millegi lõbusaga vist toimetanud! Selleks, et ” suurematele poistele” ka reaalselt meeldiks on vaja ikka, miskit palju emotsioonikamat, sisukamat ning effektsemat! 

Hobimudeli tippklass, harjavaba võimas mootor, 68km/h max. kiirus (Eesti teedel- GPS) . lubatud paberil kõvakattega ning siledal teel 70km/h !  Tavalisele off-road sõiduautole omased kere/ sildade/ diffrite/ veoskeemide- loogika!

Vuhiseb kohapealt minema või teist mööda emotsioonika mootori+ rattakeerlemise heliga, andes ka kõrvale märku “mänguasja” absurdsest jõudlusest!

Garanteerime, et saate meiekaudu selle 24a. PRO. mudeli kontrollitud funktsionaalsuse ning töökorraga! 

Õnnetusi ikka juhtub, garantii ei ole kasko! Tagame teile lisaks saadavuse kõigile mudeli detailidele, kasumit tagaajamata!

Märksõnad: Reaalselt 4WD mitte lihtsalt kleeps küljel, reaalselt sõidab kuni 70km/h, reaalselt teeb hüppeid ja sõidab nii krossi kui murus!

Akutolmukas.ee – Alates 2019a. 


Andmed:

Tootja: Gantry

Tootmisaasta:  2024

Raam: Alumiiniumist detailid, avarii pehmendajad, ABS materjalist vastupidav põhjakaitse, reaalsed amordid, reaalsed differentsiaalid. Mudelauto tööpõhimõte ning füüsika on 1:1 nagu sõiduautol! Harjutage koos lapsega tehnilist mõtlemist ning maailmast arusaamist! Lihtsaim viis saada selgeks ning teostada remonti just nagu pârisautole!

Niiskuskindlus: IPX4 – Lombikesed, vihm, pritsmed, muda, liiv – Ei saa garanteerida, et igakord aga oleme ise kogemata mitmel korral selle mudeliga ülepea veest lâbi sõitnud (1-3 sek. veeall) ilma ühegi kahjustuseta!

Võimas 360 seeria mootor, turbiinsundjahutus, mootori kontrolleril alumiiniumribadega korralik jahuti, välisekeskonna eest kaitstud kiibistik (ajud)

Kiirendus: 0-40 km/h 3 sekundit (siledal pinnasele)

Max. kiirus: 70km/h!

Aku: Korraliku kvaliteediga, turvaline, kahe elemendiga 1300mAh Li. akud! Akukohta “lennuaeg” umbes 20min.

TOOTEGA KOMPLEKTIS KAKS ORIGINAAL AKUT JA ÜKS AKULAADIJA! 

Laadimisaeg x1 aku: 2.5-3 tundi

Metallist jõuülekanded, metallist rataste ülekanded, mutritega rattapoldid, metallist kardaan. Tõsiselt täpne inseneritöö, mis võib vabalt, korpus maas, ka klaaskapis hiljem lihtsalt kaunistuseks olla!

Niiskuskindel 5 Gen. manööverdamise tarkus: Rattad keeravad kuni 1kg vastujõuga, kiibistik aitab hoida rattaid otse, rataste 0 asend reguleeritav puldilt nupu keeramisega (elektrooniliselt), keerab rattaid edukalt + ühtlaselt ükskõik, mis pinnasel

Tippkiirus piiratav puldilt: NB! EI SOBI KA MIN. KIIRUSEL TUBASEKS MÄNGIMISEKS! AINULT VÄLITINGIMUSTESSE!

Teeb kuival asfaltil, väljakeeratud ratastega, kohapealt spinnerit, driftib igal pinnasel, loobib normaalselt killustikku, sõidab igal haakuval pinnasel sh. lompides ning lumes! (Inimlikkuse piirideni, peale märjemat mängimist raputada mudelauto kuivaks ning eemaldada mingisuguse riidega suurem vesi korpuse alt, auto vajab ka aegajalt hooldust ning detailide puhastamist + kruvide ja mutrite kontrollimist, et püsida normaalses korras!) 

Pult: 2.4 Ghz – 120m. max kaugus, vastupidav PRO mudeli pult koos vastupidava ning kordades parema keeramislahendusega vanakooli mootoriga mudeliga!

Komplektis kerelisad (2 tk.), tagavara splindid, kruvikeeraja, tagavara kruvid, tagavara põrkeraud ja pehmendused

Eredad LED esituled

Toode on kokkupandud, valmis kasutuseks.

Lihtne ning arusaadav kasutus + Eestikeelne juhend 

Lisaks on tootega kaasas kataloog, koos detailsete õpetustega, kõige remondiks, kui vajate mõnda varuosa saatke päring meie emailile, info@akutolmukas.ee , ei teeni kasumit varuosade pealt! Kehtib sisseostuhind + KM. osadele! Enamus keredetaile alla 15 euro tk. ! 

NB! Tegemist ei ole väikelapse mänguasjaga! Alla 14. aastastel kohustuslik vanemlik järelvalve, Sobib õues mängimiseks. Vihane ema/ isa tubasel mängimisel garanteeritud!


Garantii: Kaks aastat (Välja arvatud füüsiline vigastus, aitame kõigi küsimustega, mis puudutavad seadme töökorda!)

Tarne teieni: 3-4 tööpäeva (TASUTA)

Hind koos kahe akuga: 225EUR (Sis. KM)

Kategooria:

Rx8 on 2024a. Harjavaba õuemänguasi! 

Max. kiirus 70km/h! Tippkiirus mõne sekundiga, kui pinnas lubab!

Silmapilksest tippkiirusest hoiab mudelit tagasi ainult füüsika, kuna kohapealt peab aeglasemalt startima, muidu teeb auto kohese salto. Lisaks sõidab see puldiauto sama vuhinaga murus. Siduge mudelile või kergem koeramänguasi, paelaga taha! (Vägagi emotsioonikas viis lemmikut teinekord jooksutada, lubatud autoga proovida kui mänguasi, ei ole ilge kolakas + ei saa sarnast tegevust pikalt ja igapäevaselt) Lisaks teeb auto 20-30km/h kiirusel murevabalt kuni 2m. kukkumisega hüppeid! Metallist teljestik, metallist rataste ülekanded, metallist sildade liitekohad, reaalne 4WD koos differentsiaaliga, reaalne amortide effekt, rohke ABS materjaliga põhjaalune, komplektis KAKS 7.9V 1300mAh akut ning üks akulaadija.

Garanteerime, et saate meiekaudu selle 24a. PRO. mudeli kontrollitud funktsionaalsusega kohapeal!  Garanteerime uskumatu mudelauto elamuse igale sõitjale!


Toode pakkus huvi? Ärge unustage märkida tellimust esitades, enne tasumist meie

e-poe kassas, “märkuste” lahtrisse, millist värvi autot või autosid te soovite!


Puldiauto RX8 PRO. BL on vanatüübi mootoriga versiooni tubli edasiarendus! 

Meilt eelmine saadaolnud mudel (mitte harjavaba mootoriga) oli meeletult menukas ning palavalt lastepoolt armastatud, leides 2 kuuga kodu 127 majapidamises ,omades max. kiirust 45 km/h, ning olles kuidagigi ka tubane mânguasi erinevalt sellest. Kuid sellel oli lisaks autole ka odavam pult, millel oli keeramise osaga selline tore lugu, et iga 2-4 toode osutus kohe pakki avades või peale paari tundi mängimist vigaseks. Meeletult tüütu ning mitte positiivne oli pidevalt lastele mõeldud tooteid ringivahetada (Auto ei keeranud enam). Pult oli tarnega meieni juba lihtsalt viga saanud, suur keeramisosa puldil oli küllaltki hapra pulgaga, puldi sisusse, auto juhtimiseks. Me lihtsalt ei saa lubada sellist % vigaseid tooteid väljasaata, eriti kui pakke avavad lapsed! Olles ka ise isa oskan kindlalt öelda ja mõista, et lastega ei jamata!

Toode on Eestis kohapeal korralikult stresstestitud √

Jõulised parameetrid on meie endi vaatlustelt √

Toode on enne teile saatmist komplekteeritud ning funktsionaalsus meiepoolt kontrollitud √

Puldijaoks 3x AA patareid on komplektis √


 

Tippklassi jõudlus, ületamatu detailsus, arvestatav vastupidavus, varuosade saadavus! Igaühele emotsiooni pakkuv “mänguasi”, millega saate oma noorukid õue mängima! Selleks, et teile kauemaks rahulikku aega jaguks on meiekaudu selle mudelautoga kaasas KAKS 1300mAh akut, millel akukohta “lennuaega” umbes 20.min! Loodetavasti minnakse muidugi kõik koos õue, hüpekatega rada ehitama või takistusrada sõitma! NB! TOODE SOBIB ÕUES MÄNGIMISEKS! 


Korralik teljestik ning eraldiseisvad amordid!


Parimat soovides!

Akutolmukas.ee- Alates 2019a. 

Pärnu, Savi tn. 3/2, II korrus, ruum 270, E-R . Ette helistada! 

+372 5454 3775 Mihkel

2 arvustust tootele Puldiauto Rx8 PRO. Model

  1. Jüri S.

    Minu poiss jäi mega rahule !

  2. Mart Kolk

    Poisi uus lemmikmänguasi, kohe päriselt!

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.