%

Akuga oksakäärid Vc04

Original price was: 185.00€.Current price is: 150.00€. sis. KM

KEVADINE SOODUSHIND sellele harjavabale seadmele, koos kahe aku ja akulaadijaga, kestab kuni 25. MAI (25.05.24)! Lihtsamat töödeteostust soovides!


Akuga oksakäärid Vc04! 

Harjavaba, tippklassi võimsus √

Kõrge kvaliteet ning detailne kooslus √

Meile aastatega ennast tõestanud, korralikud akupangad √

Toode on spetsiaalselt teiejaoks turvaliselt pakendatud ning lisatud Eestikeelne juhend √

*See akutööriist tuleb teile KAMPAANIAL koos KAHE 2.5Ah, aku ning akulaadijaga √

*Maksimaalne ühekordne lâbiv lõige 30mm. , omaklassi parim jõudlus √

Pärnu, Savi tn. 3/2, II korrus, ruum 270 (PALUME ETTE HELISTADA, AITÄHH!)

+372 5454 3775 Mihkel (E-R)


Andmed:

Liik: Akuga oksakäärid

Mudel: Vc04

Tootmisaasta: 2024

Kaal (koos akuga): 0.85kg.

Hea kaalujaotusega ning kvaliteetse + “täidlase” tunnetusega.

Mootor: Harjavaba BL , nutika juhtimiskiibistikuga, niiskuskindlate ühendustega, ainult metallist ülekannetega ning korraliku sundjahutusega.

Võimsus mootoril: 1000W (RATED) Max.

Kiirus: Vc04 oksakäärid on saanud oma lõiketempoga palju kiidusōnu! Aednike tagasisidel ei ole tempo arulagedalt kiire, küll aga järjepidevalt etteaimatav ning ühtlane. Lõike teostab umbes sekundiga.

Tööpinge: 18-21V

Aku: 20(V) 128Vf seeria aku, mis koosneb viiest korralikust akuelemendist ning annab kokku 2.5Ah. Komplektiga on hetkel kaasas KAKS identset akut! Akupanka juhib BMS moodul, mis tagab ühtlase laadimise, ühtlase tühjenemise ning pika eluea!

NB! Tagamaks tootele pikka eluiga, mis ei tuleneks akude elueast sobivad seadmele järgi ka kõik Makita 18(V) akud! Vastupidi toimivad samuti paljud Makita seadmed nende akudega, mitte aga kõik, julgelt võite oma seadmetega proovida!

Akukest: Korraliku paksusega ABS. korpus, sobilik ning vastupidav ülesehitus aiatööriistale

Akulaadija: 21(V) 1.5(A) , Laadimisaeg: Kaks tundi (üks aku).  Akulaadijal on peal LED indikaator (tuluke). PUNANE = Laeb / ROHELINE = Laetud.

Reguleeriv “Stepless” päästik: Ohutust tagav disain, kergelt päästikut vajutades liiguvad haarad ainult natukene kokku.

Kaheastmeline haarade avatus: 20mm. ja 30mm.

Funktsioonid päästikuga: (Seade sisselülitatuna) Haarade lahtioleku vahe määramiseks hoidke päästikut kaks sekundit all kuniks käib helisignaalike (1x piiks) ning kordamööda on haarade “nullpunktiks” 20mm. vōi  30mm. Saate valida oma projektile sobivaima lahenduse, ilma ülearuse timmimiseta. Tihtilugu on sarnastes asjades, vähem valikuid = mugavam ning kiireloomulisem kasutus!

Päästikuluku aktiveerimiseks, ilma, et peaks eraldi nuppe vajutama (On/ Off on seadme jaluses, eraldiseisva tulukesega nupp) hoidke seda 4 sekundit all kuni käib topelt helisignaalike (2x piiks).

Tööaeg: 100+ lõiget ühe laadimisega garanteeritud!

Maksimaalne ühekordne lõige: 30mm. NB! Seadmel on piisavalt jõudlust ka 2x jämedamale oksale, küll aga mitte ühe lõikega vaid 2-3. samuti võite julgelt maasolevaid “juurikaid” lõigata!

Lõiketerad: SK5 High Carbon Steel – Vastupidavad, karastatud lõikurid. Komplektiga on meelekindluseks kaasas tagavaraks terad (x1) ning samuti teritamiseks viil, laos kõiki varuosi seadmetele!

Taustvalgustiga LCD infoekraan: Kuvab akujääki (% nr.) ning mitu lõiget on seadmega tehtud

Toote värvus: Rohekas või Sinakas

Niiskuskindlus, metallist ülekanded, pistikuvaba kaabeldus!

Paksust ABS plastikust, detailne ning kvaliteetne korpus, 

Vastupidav, libisemisevastane käepide

Sobib kasutamiseks erinevate põõsaste, puude, taimede jpm.!

Imelihtne kasutus, igaühele teostatav hooldus, lõbus ja murevaba kasutajaelamus!

Rahulolu garantii!


SOODUSHIND: 150 EUR koos KAHE akuga (Sisaldab käibemaksu)

Tarneaeg: 3-4 tööpäeva (Tootele kehtib TASUTA TARNE)

Murevaba garantii: KOLM aastat (3a.)

Kategooria:

Vc04 oksakäärid on 2024 aastal parima ehituskvaliteedi, komplektsuse ning harjavaba mootoriga! Tootega on kaasas kaks vastupidavat akut, akulaadija ja tagavaralõikurid. Kogu see ilu tuleb teile korralikus kohvris, milles hea seadet hoiustada ning transportida! 

Kontrollitud olemus ja sisu √

Koormustestitud √

Vastavus lubatud suutlikusele, reaalses maailmas √ 

Iga saadetis on Eestis viisakalt teiejaoks pakitud √

Kindlast tehasest, tugeva jõudluse ning pika elueaga √

Aus kolme aastane garantii, mis hõlmab kaitset ka akude äkilise surma osas ajaperjoodiks! Turvaline investeering mitmeks aastaks!

Akutolmukas.ee, Frequit OÜ- Teiega alates 2019a.

Kohapeal saab tooteid näha, katsuda ning osta Pärnus,

Savi tn. 3/2, II korrus, ruum 270

E-R 10.30-17.00 /PALUME ETTE HELISTADA, AITÄHH!

 


Vc04 2024a. harjavabad oksakäärid koos kahe aku ja tagavara lõiketeradega!

Hei tore lugeja! Anname teile paar kiiret infokildu, et julgustada teid andma sellele tööriistale ka oma aias võimalus! Antud seadmepuhul on tegemist tööriistaga, mille mugavus ning laialdane kasutusvaldkond saavad selgeks alles pärast esimesi kasutusi! Niisiis…

Kui esmapilgul võib tekkida mõte, et “No, milleks küll selline asi tehtud on…Tavaliste oksakääridega ei ole ju ometi keeruline saada lõikeid teostatud.” Tõsi, kui teil oleks vaja teha ainult paar kiiremat kärbet on tõesti igaühele see lihtsasti teostatav ka tavaliste oksakääridega. Kui aga tuleb ette ka vajadust teha järjestikuseid, erineva kõrguse ja läbimõõduga lõikeid, saate “Vc04” abiga töö tehtud kordades väiksema ajakuluga ning sealjuures palju “lõbusamalt”! Võrreldes tavaliste oksakääridega mahute paremini igalepoole vahele, saate teha kiireid maalähedasi kärpeid ning saavutate alati kindla ning ühtlase tulemuse! Lisaks saate “põõsalisi” julgelt hakata lihtsalt ühest otsast lõikama kuniks kogu “kupatus” on saanud läbilõigatud!

Näide…Kuna meie kodu eelmine omanik siin alaliselt ei elanud läks kahjuks üks elupuude hekk raisku. 40m. maalähedasi lõikeid võttis aega täpselt 7 minutit, rahulikus tempos! Lisaks sai teostada lõikeid kohe maapinnal ning ei tööteostus ei vajanud pidevat, täpset sättimist, kui lõike asukoht ei meeldinud ei ole mingit takistust kohe kaugemalt uus lõige teha (“Naks-Naks” ja tehtud). Jämedaim oks, mis korraga vahele mahub on küll 3cm. (30mm.) kuid 2-3 lõikega, erinevalt küljelt, ei ole probleemiks ka kuni 6cm. puulised!

Seade võimaldab aeganõudvat ning kurnavat kärpimist teha lõbusalt ning tempokalt, jättes teile tulemuste nautimiseks rohkem aega!


Vc04 oksakäärid on ideaalsed abilised erineva võsa ja ebavajalike okstega tegelemiseks! Teostatud lõige on rahumeelne, silmapilkne ning, mis põhiline, peegelsile!


Kawasaki vastupidav harjavaba BL mootor, seadme jõuallikas on valmistatud Jaapanis, komplekteeritud tippklassi CN tehases!

Seade, mis muudab ka pikema aiatöö jõukohaseks ning lõbusaks igale aiahuvilisele! Võimas mootor liigutab ise karastatud sulamiga lõikurid omavahel kokku ning peale lõiget uuesti lahti. Seadmel on erinevad turvalisust tagavad omadused, näiteks lihtsasti rakendatav “kaitseriiv” ning varieeruva sisendiga päästik, mis ei suru haarasid kergema vajutusega kohe kokku! Kaasas on Eestikeelne juhend ning seadme kasutamisega saab pealevaatamisega hakkama iga mõtlev inimene.


Komplektiga on kaasas lisaks pisike pudelike, millega mugav liikuvatele osadele enne tööd, suhteliselt vahet pole, millist õli lisada (nähtavatele liikuvatele osadele, midagi monteerida pole vaja) ning samuti on kaasas ka teritamiseks mõeldud viil . Seadme terad on karastatud sulamist ning ilmselt peavad vastu koos kaasasoleva tagavarapaariga terve toote eluea. Laos lisaks kõiki varu ja kuluosi!

Seadmele reaalne, eeldatav eluiga vähemalt kuus aastat!

Seadmega toimivad jätkusuutlikuseks ideaalselt ka kõik Makita 18V akud, kaasasolevad 2024a. akud toimivad lisaks ka paljudel Makita originaal tööriistadel! (Ei garanteeri, mõned toimivad, mõned mitte, julgelt proovige!)


Vc04 oksakääridel on kaheastmeline haarade avatus. 20mm ja 30mm (kaks käiku). Käigu muutmiseks hoida päästikut paar sekundit all kuni käib piiks. Lastes päästikust lahti liiguvad haarad kordamööda kahe käigu vahel. Kui päästikut peale seda veel 2 sekundit all hoida saate ühekäelise kasutusega panna haarad lukku, samakergelt saab ka luku maha. 


Seadmel on küljepeal selgete numbritega infoekraan. Ekraanil on aku kujutises number, mis näitab akujääki (%) , teine number on lõbusaks viitajaks teie tehtud töömahule ning näitab kui tublisti te olete kärpinud ehk näitab teostatud lõikeid sessioonil.


Akupangad on selle seadmel eeskujulikult paksu kestaga ning BMS kiibistikuga. Pikem akude eluiga ning parim ohutus! Akupankade eluiga vähemalt Kolm aastat! 

128Vf on mõistliku kaaluga, viie elemendiga ,2.5Ah akupank. Analoogsele seadmele ei oleks arukas järgiühendada suurt ja rasket akut, ühe 2.5Ah akuga saab teha kauem tööd kui hobiaednik ühekorraga tegutseda jõuab. (100+ lõiget garanteeritud!) Jätkusuutlikuks kasutuseks anname tasuta kaasa teise, identse aku! Akupank on tugeva, niiskuskindla, ABS korpusega ning on ideaalne aiatööriistale. Maksimaalse ohutuse ja pika eluea akupangale tagab nutikas BMS kiibistik, mis istub akupanga kohal, korpuse sees.


Kvaliteetse ülesehitusega ning reaalselt harjavaba 1000W (MAX) mootoriga, ainult Vc04 akuoksakääridega! 


Akutolmukas.ee /Frequit oü- Teiega alates 2019. aastast! 

Külastage meid Pärnus,

Savi tn. 3/2, teine korrus, ruum 270 (E-R )

Palume ette helistada külastades, aitähh !!

Kūsimusi või vajate abi?

Võtke meiega ühendust telefoniteel

+372 5454 3775 Mihkel

(E-R/ norm. ajal)

Meeleolukaid sündmusi ja palju rõõmu! “Akutolmukas.ee”

 

3 arvustust tootele Akuga oksakäärid Vc04

  1. Maily Sa.

    Veidike külm veel praegu, et pikemalt katsetada aga esmamulje on ülihea! Ootan juba kevadisemat ilma, et uuesti aeda minna.

  2. Sigrit T.

    Ma väga vabandan ehk lameda sõnastuse pärast aga ma JUMALDAN seda toodet. Mõtlesin, et proovin ning jätkus juba terve nädalavahetus aias. Ei saanud isegi vihmaga veel pidama. Tõsiselt lahe toode! Käes kerge ning mugav.

  3. Viivi K.

    Kolm päeva olen nendega tööd teinud. Lausa imelised. Akud peavad kaua vastu.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.